NV-Neurologiset vammaisjärjestöt palkitsivat Joensuun NV-verkoston

NV–Neurologiset vammaisjärjestöt viettivät 40-vuotisjuhlaansa 23.11.2016 juhlaseminaarissa Helsingissä. Seminaarissa palkittiin Joensuun vapaaehtoistoimijaverkosto ansiokkaasta NV-työstä neurologisesti sairaiden ja vammaisten ihmisten hyväksi.

Joensuun vapaaehtoisverkostoon kuuluvat Pohjois-Karjalan AVH-yhdistys ry, Joensuun seudun Epilepsiayhdistys ry, Pohjois-Karjalan Muisti ry, Pohjois-Karjalan neuroyhdistys ry, Joensuunseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry, Joensuun Parkinson-yhdistys ry ja Suomen Dystonia-yhdistys ry. Verkosto on tehnyt yhteistyötä vuodesta 2004 alkaen.

NV-tunnustus luovutettiin ensimmäistä kertaa. Kunniakirjan ja 500 euron stipendin oli vastaanottamassa Pohjois-Karjalan Muisti ry:n toiminnanjohtaja Leena Knuuttila.

Lisätietoja

Pohjois-Karjalan Muisti ry


40-vuotias yhteistyöverkosto

NV-Neurologiset vammaisjärjestöt on perustettu vuonna 1976 ylläpitämään ja edistämään yhteistoimintaa jäsenjärjestöjensä sekä muiden vammais- ja kansanterveysjärjestöjen, viranomaisten ja muiden yhteisöjen kesken. NV-verkoston yhteisenä tavoitteena on hyvä elämä neurologisesti sairaille ja vammaisille. Verkostossa on mukana 14 järjestöä. Suomen CP-liitto on NV-verkoston puheenjohtajajärjestö vuosina 2015-2017.
 

NV-Neurologiset vammaisjärjestöt:

ADHD-liitto
Aivoliitto
Aivovammaliitto
Autismi- ja Aspergerliitto
Epilepsialiitto
Lihastautiliitto
Muistiliitto
Neuroliitto
Suomen CP-liitto
Suomen MG-yhdistys
Suomen Migreeniyhdistys
Suomen Narkolepsiayhdistys
Suomen Parkinson-liitto
Suomen Tourette- ja OCD-yhdistys