Aivoviikko

Aivoviikkoa vietetään vuosittain viikolla 11

NV – Neurologiset vammaisjärjestöt järjestää Aivoviikolla monenlaisia tapahtumia. Aivot saavat hemmottelua, nautintoa ja tietoa muun muassa Aivohoitoloissa.

Jokaisella tule olla yhdenvertainen mahdollisuus terveyttä edistävään arkeen sekä aivoterveellisten valintojen tekemiseen. Aivoja hellivät elämäntavat edistävät myös neurologisesti sairaiden ja vammaisten ihmisten hyvinvointiin. Tukea saa Neurologisista vammaisjärjestöistä.

Aivoviikon tapahtumia löydät jäsenjärjestöjen kotisivuilta.

Seuraa ja osallistu sosiaalisessa mediassa: #neurologiset, #Aivoviikko, #Aivohoitola

Kansainvälinen Aivoviikko (Brain Awareness Week)

NV-yhteistyö

NV – Neurologiset vammaisjärjestöt on 14 valtakunnallisen järjestön verkosto, joka ylläpitää ja edistää jäsenjärjestöjensä yhteistyötä neurologisesti sairaiden ja vammaisten hyväksi. NV-yhteistyön tavoitteena on hyvä elämä neurologisesti sairaille ja vammaisille.

NV-verkoston jäsenet ovat: ADHD-liitto, Aivoliitto, Aivovammaliitto, Autismi- ja Aspergerliitto, Epilepsialiitto, Lihastautiliitto, Muistiliitto, Neuroliitto, Suomen CP-liitto, Suomen MG-yhdistys, Suomen Migreeniyhdistys, Suomen Narkolepsiayhdistys, Suomen Parkinson-liitto, Suomen Tourette- ja OCD-yhdistys.